Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

Logo

Lezing in de Eersteling op dinsdag 24 mei 2016

Wat is waarheid?De verborgen boodschap in de Bijbel

Uitgangspunt van de lezing op dinsdag 24 mei in voormalig gemaal De Eersteling in Standdaarbuiten is de boodschap, die nog steeds, in deze tijd, tot ons komt via de Bijbel.

Van tijd tot tijd verschijnen boeken over en zelfs nieuwe vertalingen van de Bijbel. Als wij meer willen begrijpen van de waardevolle aanwijzingen, die ons in dit boek worden gegeven, zullen wij ons open moeten stellen voor verklaringen, die afwijken van de meer gebruikelijke uitleg. De gebeurtenissen, die in de Bijbel worden beschreven zijn meer dan verslagen van de daden van een mens met goddelijke gaven. Het zijn richtlijnen voor degenen, die zelf ook willen komen tot een echt spirituele manier van leven.
De Bijbel: Een oproep tot verandering!
Neem bijvoorbeeld de wonderen - zijn die zo als ze beschreven zijn, gebeurd, of niet? Maar belangrijker: Wat hebben deze verhalen ons, juist nu, te zeggen? Wonderen verwijzen naar de mogelijkheid van hoger leven. De Bijbel wordt tijdens deze lezing beschouwd als een actuele bron van informatie, voor diegenen die iets verder willen zoeken en ontdekken tot welke verandering de Bijbel ons oproept.

 

locatie: Standdaarbuiten
adres: Molendijk 24
datum: 24 mei
tijd: 20.00 – 22.00 uur
kosten: vrij toegang
info:
www.rozenkruis.nl
contact: Leo van Dijk, tel: 0168 324700